Virtuális kiállítás

Virtuális kiállítás bemutatása

A virtuális kiállítás szolgáltatással egy képgalériát helyezhet el fiktív, de fotó realisztikus, számítógép által generált térbe. A tér bejárhatósága ugyanúgy biztosított, mint egy valóságos környezetben, minden irányban lehetőség van körbe nézni. A képek nagyíthatóak, de akár külön képgalériában is megnézhetőek. A virtuális túra gyakorlatilag egy fejlett multimédiás  platform, melyhez további interaktivitást biztosító elemek adhatók. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Akár egész oldalas képes és szöveges leírás vagy külső weboldalról beágyazott elemek.

Beágyazható videók, akár a falon megjeleníthető formában is, mint pl. TV-n vagy projektoron.

A térben elhelyezhető infografikák, ikonok, lebegő szövegek.

Beágyazott teljes képernyős fotó galéria

Ismerje meg a Virtuális kiállítás előnyeit!

Nincs terembérleti díj
A megfelelő hely bérlése lokációtól, mérettől és bérlési időtávtól függően, akár több százezer forint is lehet. Ezt mind megspórolhatja egy virtuális kiállítással.
Nincs nyomtatási költség
Egy múzeumi vagy művészi minőségű fotónyomat mérettől függően több tízezer forintba kerül. Sőt, egy látványosabb hordozó felületre való kasírozása lényegesen tovább növeli az előhívás költségeit.
Nincs fotózási díj
Egy valós térben elhelyezett kiállítás virtuális túraként való megörökítéséhez szükséges lenne a teret befotózni. Ezzel szemben, egy fiktív térbe helyezett kiállítással a fotózással járó költségeket is megtakaríthatja.
Nincs rendezvényszervezéssel kapcsolatos költség
Nemcsak, hogy megspórolja a rendezvényszervezéssel kapcsolatos költségeket (catering, előadó, zenész stb), de rengeteg felesleges idegeskedéstől is megszabadul.
Látogatottsági statisztika
Nem kell lemondania arról sem, hogy megismerje közönségét. Az oldalba webanalitikai eszközt integrálva rengeteg információhoz juthat látogatóiról.

Videós vezetett túrák

A vezetett túra egy igazán egyedi és különleges lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjen a látogatókkal. Egy videós hívást indíthat a túrán belül, melyhez a közönsége csatlakozhat. Ekkor videócsetelhet vagy akár mindenkit lenémítva előadást tarthat a tárlatról, miközben minden részvevő azt figyelheti, hogy merre jár és mit mutat a túrában. Sőt, a részvevők saját maguk is kóborolhatnak külön-külön, majd visszatérhetnek ahhoz a képhez, amit ön mutat nekik. Pár tipp:

  • Tarthat tárlat megnyitót vagy különleges tematikus vezetett túrát
  • Hirdesse meg az eseményt közösségi olalán
  • Kommunikálhat a közönségével videótchaten, melyhez akár egy mobil telefon is elegendő

Védett tartalom. Jobb klikk letiltva.